Intensiv i Rosenmetoden

Marion Rosen: “I think everybody is created in perfection, when we are born, They are not their experiences, but they are who they are. That is, what we are working for.”

5 dages kursus midt i den sjællandske natur, hvor der vil være plads og tid til at du kan fordybe dig i din indre natur, dit indre liv.

Kurset er et internatkursus hvor du har mulighed for at bo på Martinuscenteret, der ligger lige ud til havet i smukke omgivelser.

Vi vil i løbet af de 5 dage sammen:

Udforske hvordan sammenhængen mellem følelser, muskelspændinger og vejrtrækning viser sig i kroppen.
Skabe kontakt til din indre stemme – stemmen fra dybet
Give og modtage behandlinger
Dele vores nye oplevelser / indsigter
Udforske hvordan vi gennem Rosenbevægelser selv kan skabe kontakt til vores indre natur.
Det er muligt at bo på stedet. Du kan campere, leje hytter/ sommehuse eller leje et værelse. Der er mange muligheder for at bo flere sammen i et hus eller værelse. Gå ind på Martinus centeret i Klint. Har du lyst til at dele bolig med andre elever kan du kontakte Karen.

Der vil være rig mulighed for naturoplevelser i pauserne. Du kan vandre eller tage en svømmetur. Eller du kan sidde og mediterer i solen i den smukke have.

Tilmelding: til Karen Vinding på. Krop@karenvinding.info eller tlf:26254940 og betaling til Danske Bank: Reg. 3199. konto 3199369997.
RABAT: Ved betaling senest d 28. juni får du 300 kr. i rabat.

På dette kursus er underviserne Lene Espensen fra Frankrig og Karen Vinding fra Danmark:

Lene Espensen: Jeg mødte Rosenmetoden for første gang i Danmark i 1996, og har siden 1998 først studeret i Schweiz og derefter praktiseret og undervist i Frankrig, hvor jeg er bosat.
Det som tiltrækker mig ved denne metode er det enkle og det dybe. Det er meget livsbekræftende, at opleve, hvordan vores tilgang til livet ændres, når ubevidst spænding giver efter og bliver bevidst. Det bliver lige pludselig så enkelt bare at være sig selv.

Karen Vinding: Det er min passion at dele den dybdegående metode som Marion Rosen fandt. Metoden hvor dit møde med hænderne eller bevægelserne giver dig mulighed for at slippe dine gamle spændinger. Når gamle muskelspændinger slipper åbnes døren til dit tilbageholdte liv, din indre natur. Jeg er seniorlærer i Rosenbevægelser og Intensiv lærer i Rosenmetoden. Underviser i Danmark og rundt omkring i Europa.

I første mail får du to kapitler af bogen "Rosenmetoden, når krop og sind mødes".