B: Rosenbevægelses workshop i Skanderborg

ROSENBEVÆGELSER WORKSHOP i Skanderborg

 

  • Hvad er det der gør Rosenbevægelser så specielle?
  • Hvordan kan Rosenbevægelser give dig større kropsforståelse?
  • Hvorfor bliver der større vejrtrækning, når jeg laver Rosenbevægelser?
  • Hvorfor kan Rosenbevægelser skabe plads til legen/dansen i kroppen?

Der kan stilles mange spørgsmål til hvorfor Rosenbevægelserne kan møde kroppen i dybden. Har du lyst til at få svar på alle disse spørgsmål og mærke på din egen krop hvordan Rosenbevægelserne kan give plads til en større frihed i kroppen, mere plads til vejrtrækningen. Mærke hvordan kroppen føles, når der åbnes op for det liv den gemmer på. Måske finde den naturlige glæde/ leg gennem bevægelserne.

Karen Vinding, seniorlærer i Rosenbevægelser vil på denne workshop guide os rundt i Rosenbevægelsernes mysterium/ magi. Vise hvor vigtigt det er at respektere kroppens grænser og derigennem få mere plads. At leve livet uden anstrengelse og med respekt for kroppens egen visdom.

På workshoppen starter vi med en hel lektion i bevægelserne. Bagefter vil der være arbejde med enkelte dele af kroppen, deling og svar på de spørgsmål og undren, der måtte dukke op.

BONUS: En ekstra bevægelsestime efter workshoppen

kl 14-15 er der mulighed for at deltage i endnu en lektion. Inge Marie Jepsen, der er klar til at gå i sit praktikår, skal have en vejledning, mens hun underviser. Her får du mulighed for se, hvad det kræver at blive Bevægelsesinstruktør. Det giver dig også mulighed for lige efter workshoppen at mærke din krop –  måske på en ny måde.

Har du spørgsmål vedrørende workshoppen eller vil du tilmelde dig så kontakt: Krop@karenvinding.info eller +45. 26254940

 

Sted:

Audonicon

Grønnedalsvej 14

8660 Skanderborg

Underviser:

Seniorlærer i Rosenbevægelser Karen Vinding

Dato:

10. oktober 2021

Mødetider:

kl. 9.30-13

Pris:

700 kr.