G: Grundkursus i Skanderborg

På dette kursus, vil du få et dybere indblik i hvordan ubevidste muskelspændinger, fortrængte følelser og åndedrættet hænger sammen.
Du vil se, at når muskelspændinger slipper og følelser får lov til at være en naturlig del af dig, så ændres din indre tilstand og du vil blive bedre til at rumme dig selv og andre mennesker. Når spændinger omkring åndedrættet slipper, mærker du hvordan det bliver mere ubesværet at være til. På den måde kan du få mere energi til at være det menneske, du virkelig er.

Du vil opleve på egen krop, hvordan det er at blive berørt af hænder, der er nænsomme og uden dagsorden. Du mærker også, hvad der sker i dig, når du selv kontakter et andet menneske med bløde, inviterende hænder. Det handler ikke om præstation, men om at kunne være nærværende.
Der sker noget ganske særligt, når man samles i disse grupper omkring Rosenmetoden. Der opstår en tillid, forståelse og rummelighed, som er helt unik.

Du lærer om grundlæggende dele af Rosenmetoden som:
• Træning i nærvær
• Nænsom berøring
• Ord, der skaber et møde i øjeblikket
• Aflæsning af åndedrættet i kroppen

Tilmelding til Maja Skau-Olsen på majaskau@gmail.com eller 22 18 04 19

Du kan skrive dig på venteliste til dette kursus og få besked når tilmeldingen åbner samt mulighed for en særlig rabat, skriv direkte til majaskau@gmail.com

Sted:

Audonicon

Grønnedalsvej 14

8660 Skanderborg

Underviser:

Seniorlærer Maja Skau-Olsen

Dato:

09.-10. oktober 2021

Mødetider:

kl. 9.30 -16.30 begge dage

Pris / depositum:

2500 kr. / 500 kr.