Mini: Foredrag og demonstration i Vejle

Rosenmetoden
– kom tilbage til din oprindelige måde at være i din krop

Foredrag og demonstration af en enkel, men dyb måde at få genskabt kontakten til dybere dele af dig selv gennem nænsom og dybdegående berøring.

Rosenmetoden har sit navn efter Marion Rosen, en tysk/amerikansk fysioterapeut, der berørte mange menneskers liv med sine varme, indsigtsfulde hænder, og udviklede en uddannelse, der i dag findes over hele verden.

Denne aften vil vi se på, hvordan vi mennesker bruger muskelspændinger i kroppen til at fortrænge følelser og erindringer og hvordan Rosenmetodens særlige kontaktfulde berøring kan ”vække” og ”møde” disse sider af os. Når kontakten med os selv genskabes, fysisk og sjæleligt, behøver vi ikke længere beskyttelsen; de smertende muskelspændinger kan slippe og vi får en ny chance for at leve vores liv fuldt ud.

Berøringen opleves omsorgsfuld og støttende, så krop og sjæl åbner sig mod berøringen og vi kan få dybere kontakt med de dele af os selv, som vi tidligere har måttet undertrykke eller fortrænge. Da berøringen inviterer spændingen til at give slip, giver du kun slip på det, som du er klar til at rumme.

Der er mulighed for en kortere demonstration på en frivillig deltager.

Foredraget er gratis, men med tilmelding på sms til 22180419

Sted:

Den 6. sans

Skyttehusgade 34

7100 Vejle

Underviser:

Seniorlærer i Rosenmetoden Maja Skau-Olsen

Dato:

23. april 2019

Mødetider:

19-21

Pris:

gratis kr.