G: Grundkursus på Frederiksberg

Du lærer en unik metode, som er lige som enkel som den er virksom.

 Gennem nærværende, ”lyttende” berøring får klienten mulighed for at mærke sine muskelspændinger og derigennem få indsigt i tilbageholdte følelser. Hermed kan der også skabes en indsigt i de ubrugte potentialer.
Gennem Rosenterapeutens lyttende hænder får du mulighed for en dyb afspænding af kroppen og derigennem indsigt i hvilke muligheder i livet du har holdt tilbage. Muligheder der kan give dig valget at leve din egen sandhed — være den person du i virkeligheden er.Det er gennem Rosenterapeutens blide berøring, nærvær og få ord, at du får mulighed for at spejle dit indre.”Dette arbejde handler om transformation fra den person vi tror vi er, til den person vi virkelig er.”

Citat fra Marion Rosen

På dette kursus underviser Karen Vinding, København + gæstelærer Lene Espersen. Lene Espersen er uddannet fysioterapeut og Intensivlærer i Rosenmetoden. Hun er født i Danmark og taler flydende dansk, men bor nu i Frankrig, hvor hun er en af dem, der står bag den fransk skole for Rosenmetoden.

Tilmelding og eventuelle spørgsmål: Karen Vinding på krop@karenvinding.info eller 26 25 49 40. Indbetaling af depositum eller fuldt beløb ved tilmelding: Den danske bank: 3199-3199369997

Sted:

Hos Norup

Roskildevej 46

2000 Frederiksberg

Underviser:

Intensivlærerne Karen Vinding og Lene Espersen (frankrig)

Dato:

23.-24. marts 2019

Mødetider:

kommer senere

Pris / depositum:

2100 kr. / 500 kr.

Hvis du tilmelder dig før d. 04. marts 2019 kan du opnå en rabat på 300 kr.